‘sLandsBeste Appel-Winterwarmer is er weer!

Categorie:

‘sLandsBeste Appel-Winterwarmer is er weer!

De heerlijke Nederlandse ‘glühwein’ van ‘sLandsBeste is er weer: Appel-Winterwarmer. Met authentieke glühweinspecerijen. Alcoholvrij, dus voor iedereen.

Deze rode seizoensvariant van ‘sLandsBeste bestaat uit 98,5 procent appelsap, 1,5 procent vlierbessensap, en heerlijke glühweinspecerijen zoals kaneel, kruidnagel en steranijs. Deze unieke combinatie geeft Appel-Winterwarmer een verleidelijk kruidig aroma.

Lekker warm én koud

Even opwarmen is voldoende voor een glas hartverwarmende Hollandse gezelligheid. Ideaal bij een winterbarbecue of na een lange herfstwandeling in het bos. ‘sLandsBeste Appel-Winterwarmer is natuurlijk ook koud een smakelijke verrassing. En vormt een uitstekende basis voor spannende culinaire avonturen, zoals stoofpeertjes in Appel-Winterwarmer.

Verkrijgbaarheid

‘sLandsBeste Appel-Winterwarmer is, evenals de meer dan twintig andere varianten uit deze smaakfamilie, verkrijgbaar bij de kaasspeciaalzaak, delicatessewinkel, betere verswinkel en horeca door heel Nederland. De glazen 0,75L-fles mag in de glasbak en kan zo eindeloos en volledig worden gerecycled.

Rijke smaakfamilie

De vruchtensappen van ‘sLandsBeste omvatten naast de traditionele smaken als appel en peer, ook onder meer de varianten vlierbes, aardbei, en kers. Ook zijn er diverse onverwachte succesvolle combinaties; denk aan appel-rabarber en peer-cranberry. Door te pasteuriseren blijft het sap zonder toevoegingen lang houdbaar in ongeopende fles. Zo blijft het natuurlijke aroma behouden.

Over ‘sLandsBeste

‘sLandsBeste bestaat uit een breed assortiment vruchtensappen, jams, stropen, sauzen en andere delicatessen. Alle sappen zijn vrij van conserveringsmiddelen en andere toevoegingen. Een deel draagt bovendien het biologische keurmerk. ‘sLandsBeste is niet verkrijgbaar in de supermarkt. Uitgebreide informatie over dit premiummerk vindt u op www.slandsbeste.nl.

TAGS: