‘sLandsBeste op HorecaEvenTT Assen

Categorie:

13,14 en 15 februari staat ‘sLandsBeste op de HorecaEvenTT in Assen samen met onze distributeur Jansma uit Haule. Dit is dé vakbeurs van het noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie. Op deze gemoedelijke beurs vindt u een breed scala aan regionale- en landelijke exposanten met allemaal hun eigen specialisme. Ook zijn er drie dagen lang culinaire topwedstrijden en is er natuurlijk bij elke stand wel iets te proeven!

Dagelijks rijdt Jansma met hun herkenbare vrachtwagens door heel Noord Nederland. ‘sLandsBeste en Jansma hebben een jarenlange intense samenwerking en bouwen samen aan een groot, tevreden klantenbestand en breiden deze dan ook steeds meer uit om heel Noord Nederland kennis te laten maken met de producten van ‘sLandsBeste.

Op het streekproductenplein presenteren wij de producten die Jansma voor ons levert bij de ondernemingen in Noord Nederland (zo ongeveer Friesland, Groningen, Drenthe). Op deze dagen presenteren wij natuurlijk ‘sLandsBeste Appel-Winterwarmer welke warm geproefd kan worden bij onze kraam. Ook de overige producten kunnen geproefd of bekeken worden. Wilt u ook kennismaken met onze producten en onze Appel-Winterwarmer komen proeven? Kom dan gezellig langs. U kunt zich hier registreren met uw KvKNummer of met de algemene code HETT80000.
Tot snel!

     OLYMPUS DIGITAL CAMERA